********** شکلات های زیبا و هوس برانگیز**********

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"



شکلات های کاراملی

• تعداد: 48 عدد
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان استراحت: یک ساعت



مواد لازم

• 340 گرم روکش شکلاتی یا وانیلی
• یک پیمانه تکه های تافی، پسته خرد شده
• 48 عدد چوب شکلات پلاستیکی
• 400 گرم کارامل وانیلی
• 55.5 گرم روکش شکلاتی یا وانیلی


طرز تهیه


1. 340 گرم روکش شکلاتی را داخل کاسه بریزید و آن را سه دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید تا شکلات ها آب شوند.

2. تکه های تافی یا پسته را داخل یک بشقاب گود بریزید. چوب های شکلات پلاستیکی را داخل کارامل ها فرو کنید. سپس آنها را داخل شکلات آب شده فرو کنید و اجازه دهید شکلات اضافه از آن بریزد. سپس آنها را داخل خرده های پسنه، تافی یا هر طعمی که دوست دارید بغلتانید تا به طور کامل با ماده دلخواه پوشیده شوند. سپس آنها را روی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.

3. باید اجازه دهید شکلات ها حدود یک ساعت در دمای اتاق بمانند تا سفت شوند.

4. در صورت تمایل می توانید روکش های شکلاتی رنگی را در مایکروفر آب کنید، آنها را داخل کیسه پلاستیکی بریزید. سر کیسه را خیلی کوچک سوراخ کنید و روی تافی ها به صورت مورب خط بکشید تا لایه دیگری از روکش رنگی به آنها شکل زیبایی ببخشد.



7cc809248213_12_1306bcca3350fc1.jpg

 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"


شکلات تخته ای ابروباد



• تعداد: 340 گرم
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان سرد شدن: 30 دقیقه



مواد لازم

• 170 گرم روکش شکلاتی
• 85 گرم روکش شکلات شیری
• 170 گرم روکش شکلات وانیلی
• 85 گرم روکش شکلات سفید
• ¼ پیمانه شکلات نعنافلفلی



طرز تهیه

1. داخل سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. در یک قابلمه کوچک، روکش شکلاتی و شکلات شیری را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند. آنها را به شکل یک مستطیل 20×25 سانتیمتری روی سینی فر بریزید.


2. در یک قابلمه کوچک دیگر، روکش شکلات وانیلی و شکلات سفید را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند.


3. به آرامی آنها را روی مخلوط شکلاتی که روی سینی فر ریخته اید، بریزید. با کاردک به آرامی شکلات سفید و سیاه را با هم مخلوط کنید تا حالت ابرو باد ایجاد شود. روی آن آبنبات قیچی خرد شده بریزید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا شکلات ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. سپس آنها را از روی فویل بردارید و به تکه های کوچک بشکنید.



7cc809248213_12_13ea0452259cd42.jpg

 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"
فاج مخملی

• تعداد: 64 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 16 دقیقه



مواد لازم

• 1 ½ پیمانه شکر
• 2/3 پیمانه شیر
• نصف پیمانه کره
• دو پیمانه مارشمالو (پاستیل ژله ای) کوچک

• یک پیمانه شکلات نیمه تلخ
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری وانیل


طرز تهیه

1. کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را کره بمالید و سینی را کنار بگذارید.

2. دیواره داخلی قابلمه کوچکی را با کره چرب کنید و داخل آن، کره، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه حرارت دهید. حرارت را کم کنید و 6 دقیقه دیگر هم بزنید.

3. قابلمه را از روی حرارت بردارید. مارشمالو، تکه های شکلات، گردو و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی هم بزنید که شکلات و مارشمالوها آب و مواد با هم مخلوط شوند.

4. فاج ها را روی سینی آماده شده بریزید. آنها را تا زمانی که گرم هستند به شکل مربع خط بیندازید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. پس از سفت شدن فاج ها، آنها را مربعی برش دهید و از سینی بردارید. می توانید مربع ها از قطر برش دهید.




7cc809248213_12_136bb3ecca4b883.jpg

 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"
آب نبات های نعنافلفلی

• تعداد: 16 عدد
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: 30 ساعت



مواد لازم

• 113 گرم شکلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده
• یک قاشق چایخوری شورتنینگ
• 2/3 پیمانه گردو یا بادام خرد شده
• 16 عدد آب نبات نعنافلفلی


طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، شکلات و شورتنینگ را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند. سپس آنها را داخل کاسه بریزید. گردوهای خرد شده را روی کاغذ روغنی بریزید.


2. آب نبات ها را داخل شکلات آب شده و سپس داخل بادام یا گردوی خرد شده فرو کنید. آنها را روی کاغذ روغنی بچینید تا سرد شوند و شکلات سفت شود.



7cc809248213_12_130f54d2f0b5b94.jpg

 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"
فاج کدوحلوایی

• تعداد: 96 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان سرد شدن: دو ساعت
• زمان پخت: 20 دقیقه



مواد لازم

• سه پیمانه شکر
• ¾ پیمانه کره
• 142 گرم شیر تغلیظ شده
• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
• 283 گرم شکلات دارچینی خرد شده
• 200 گرم کرم مارشمالو
• ¾ پیمانه گردوی خرد شده و بوداده


طرز تهیه

1. کف سینی فر فویل بگذارید. روی فویل کره بمالید و سینی را کنار بگذارید.


2. در یک قابلمه متوسط، شکر، کره، شیر و پوره کدوحلوایی را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید. حرارت را کم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه به طور مرتب مواد را هم بزنید.


3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات های دارچینی را به آنها اضافه کنید تا آب شود. در آخر کرم مارشمالو و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.


4. فاج را به آرامی روی سینی فر پهن کنید. تا وقتی گرم هستند آنها را به شکل مربع خراش دهید. فاج را در محیط اتاق قرار دهید تا سرد شوند. پس از سفت شدن، آن را برش دهید و حدود 96 مربع کوچک از آن تهیه کنید.


7cc809248213_12_1389e852bf0fcb5.jpg
 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"
ترافل با طعم موکا


• تعداد: 48 عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان سرد شدن: 3 ساعت
• زمان فریز کردن: 30 دقیقه



مواد لازم


• 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته
• دو قاشق غذاخوری کره
• 400 گرم شکلات تلخ خرد شده
• یک قاشق غذاخوری قهوه سرد
• 425 گرم شکلات سفید خرد شده
• یک قاشق غذاخوری شورتنینگ
• یک قاشق غذاخوری آب نبات قهوه خرد شده


طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، خامه فرم گرفته و کره را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و بگذایرد بجوشند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات تلخ را اضافه کنید اما هم نزنید. 5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید خنک شود. سپس تا زمانی که نرم و یکدست شود هم بزنید. قهوه سرد را اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.


2. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. مخلوط شکلاتی را تپهای روی سینی فر بریزید. یک ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس با دست آنها را گرد و توپی کنید و دوباره داخل سینی فر بچینید. دوباره 30 دقیقه دیگر داخل یخچال قرار دهید.


3. شکلات سفید و شورتنینگ را داخل کاسه بریزید. آن را بدون در به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 50 درصد قرار دهید. پس از اینکه کمی خنک شد، توپ های شکلاتی را داخل آن بغلتانید تا همه سطح توپ را بپوشاند. سپس آنها را روی کاغذروغنی در سینی فر بچینید. فورا روی آنها آب نبات خرد شده قهوه بریزید.


4. این ترافل ها را می توانید به مدت دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.



aba7c5151713_12_130ef1521b13541.jpg

 
بالا