***********با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید **********

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"
[h=2]
[/h]




مواد لازم :

گردوی خرد شده۱۵ گرم یا یك قاشق سوپخوری
خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ كامل به علاوه یك عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر قند۲ قاشق سوپخوری سر خالی
آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگك)۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری
پودر كاكائو۱ قاشق سوپخوری
شیر كم چربی۲ قاشق سوپخوری




طرز تهیه :

فر را روشن كنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم كنید.

داخل یك قالب كیك كوچك را كمی چرب كنید و یك قطعه كاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.
خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط كرده و روی كاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یكنواخت بریزید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید.

زرده را با وانیل و پودر قند در یك ظرف كوچك گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت كرمی غلیظ در آید.

بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یكنواختی مورد نظر برسید.

آرد و پودر كاكائو را الك كنید و به این مخلوط اضافه كرده، با یك قاشق خوب هم بزنید.

شیر را اضافه كنید و مخلوط نمایید.

سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا كاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه كنید.

مایه كیك را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه پف كرده و مغزپخت شود در فر بپزید.

كیك را از فر خارج كنید و با یك كارد دیواره دور كیك را از قالب جدا كرده و آن را برگردانید.

كاغذ روغنی زیر كیك را جدا كنید و كیك را بلافاصله و گرم سرو نمایید.

این كیك حاوی ۱۲۶ كیلوكالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم كلسترول است.
 
بالا