♥•♥ ایده ای زیبا برای تزئین خرما ♥•♥

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
[h=1]ایده ای زیبا برای تزئین خرما[/h]
169097.jpg


مواد لازم :
خرما : یک بسته

گردو : به مقدار لازم



مواد لازم جهت خمیر :
شیر : ۱ لیوان
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن مایع :1/4 ( یک چهارم ) پیمانه
نمک : 1/8 قاشق چایخوری
رنگ یا زعفران دم کرده : در صورت دلخواه

آرد : به میزانی که خمیر به دست نچسبد



شربت بار : این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . این شربت از آب، گلاب، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده درست می شود.





طرز تهیه :


ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .

ko01.jpg





سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .
ko02.jpg




شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .
ko03.jpg





کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .
نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .

ko04.jpg





روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .
ko05.jpg





خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .

ko06.jpg





سپس به این صورت دور خرما بپیچید .
ko07.jpg

ko08.jpg





با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .
ko09.jpg




بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره.
ko10.jpg

ko11.jpg






همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .


بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ - ۳ دقیقه قرار می دیم .
ko12.jpg






و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) .
به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و روی هر کدوم از اونا یه دونه مروارید خوراکی قرار می دیم .​


برای قشنگ تر شدن خرماها می تونید روش اکلیل خوراکی هم بپاشید .


اینهم از خرماهای خوشگل ما :
ko14.jpg





منبع : baharsite.com
 
بالا