*********** طرز تهیه سوفله شکلات ***********

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"





تزیین سوفله با شکلات داغ



طرز تهیه سوفله دسر شکلات


مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:


آرد۳ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل۱ قاشق چای خوری
شکر۱/۴ پیمانه



طرز تهیه سوفله شکلات :

- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.


- آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.


- مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- زردههای تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.


- سفیدههای تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.

- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.


- ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.

- سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفلهها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)


- سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.

نکته : داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.



منبع : jamejamonline.ir




 
بالا