********* فوت و فنی برای علاقه بسیار! **********

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"




بسیاری از آن ها که اکنون روزشان به بگو مگو یا رفت و آمد در راهروهای دادگاه های خانواده می گذرد، روزگاری از عشق و علاقه به یکدیگر می گفتند و کلی آرزو پشت این جمله در سر می پروراندند. به نظر شما چه شد که کارشان به اینجا رسید؟ در صحبت های بسیاری از آنها اگر دقت کنید، چند رفتار بد را خواهید دید، شما بخوانید و آنها را ترک کنید تا زندگی شما به این سمت و سو نرود.


حواس پرتی و گیج بودن را دور بریزید: بیش از اندازه فعال بودن و تمرکز نداشتن، در مکالمه، کارها یا در زندگی، رفته رفته صمیمیت و علاقه بین شما را از بین می برد و اگر جزو عاداتتان شود و نخواهید این عادت بد را ترک کنید، به شما اطمینان میدهیم بزودی همسرتان آن عشق و علاقه قبلی را به شما نخواهد داشت.

اگر جزو این دسته افرادید، دست بجنبانید و برای استحکام رابطه تان هم که شده از حواسپرتی و گیجی فاصله بگیرید.


هرگز از چیزهایی که ندارید، بیش از حد شکایت نکنید: مردم دو دستهاند: دسته اول همیشه شکایت میکنند (حتی از چیزهای نسبتا خوبی که دارند) و دسته دوم کسانی هستند که از کوچکترین و جزئی ترین چیزها نیز استفاده می کنند تا خوشحال تر و خوشبخت تر باشند. شما باید سعی کنید جزء دسته دوم باشید. مسلما کسی که نگرش اش به زندگی اینگونه باشد، می تواند همیشه همسرش را شیفته خود نگاه دارد.


دست از سرزنش بردارید: بسیاری از خانم ها معروفند به جیغ جیغو! اما چه زن، چه مرد، با صدای بلند گله و شکایت کردن فقط برای مدت کوتاهی مفید است و در صورت تکرار یا تدوام، باعث نارضایتی و عصبانیت همسرتان می شود. ممکن است همسرتان در برابر رفتارتان حرفی نزد، اما این سرزنش ها بالاخره کار خودش را خواهد کرد.

 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"


از عیبجویی، انتقاد و مسخره کردن دوری کنید: این تکنیک ها، فردی که به او عشق ورزیدید را تحقیرمی کند. به جای آن، با او محترمانه برخورد کنید، و اجازه دهید با شما مثل یک فرشته برخورد کند، و مسئولیت هایی که هر دوی شما موظف به انجام آن هستید را برای داشتن زندگی شاد با هم تقسیم کنید.


عادات بد خود را كنار بگذارید: اگر عادات بدی در زندگی مشترك دارید، آنها را با انجام كارهای بهتر و پرفایده تر جایگزین كنید. ورزش و كار خانه را جایگزین عادات بد خود بكنید، تشخیص عادات بد همسر خود و عهد بستن دو نفره برای یك شروع مثبت و به كارگیری عادات مثبت به جای عادات منفی می تواند به جزیی از روال زندگی مشترك تان تبدیل بشود.


در مسائلی که به او و دیگران هم مربوط است، یکطرفه تصمیم گیری نکنید، یا اگر دربارهاش حرف زدید، طوری رفتار نکنید که انگار تصمیم از پیش مشخص شده و فقط تاییدیه میخواهید!


مغرور نباشید: تکبر و غرور یکی از بدترین رفتارهایی است که در زندگی مشترک به چشم می خورد. تنها نیازهای خود را نبینید. نیازهای همسرتان را نیز درک کرده و تا حد امکان آن ها را برآورده کنید. اغلب جدایی ها، ابتدا با غرور و خودشیفتگی آغاز می شود. در دادن عشق و محبت بخشنده باشید و آن را از طرف مقابل دریغ نورزید. شما باید مانند یک روح در دو بدن باشید و برای پیشرفت و تکامل روحی همسرتان نیز تلاش کنید. آیا به راستی می توان با کبر و غرور به یک زندگی شاد و آرام دست یافت؟!




قلدری نکنید: این کار هم زشت است هم ناکارآمد؛ زیرا صرفنظر از اینکه موقتاً به خواسته خود برسید یا نه، به همسر شما می فهماند که او در نظر شما هیچ ارزشی ندارد و شما هم جای حرف زدن از عشق و علاقه را با روی آوردن به قلدری عوض کرده اید.

تدافعی برخورد نکنیدک یکی از ضربه زننده ترین عادت هایی است که سرانجام قلب همسرتان را سیاه خواهد کرد! تدافعی برخورد کردن، صحبت ها و بحث های سازنده تان را سرد می کند. اگر این گونه رفتار کنید، همسرتان دیگر حق صحبت کردن در مورد موضوع مورد بحث را ندارد و با کوتاه آمدن های پیاپی، نهایتاً دلگیری و دلسردی را به گفت وگو و صحبت با شما و شنیدن حرف هایتان ترجیح خواهد داد.

 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"

یک جانبه تصمیم گیری نکنید: گاهی اوقات، شما می خواهید رنگ حمامتان را به سلیقه خودتان انتخاب کنید. این مانعی ندارد اما اگر بخواهید درمورد پول، زمان، بچه ها و زندگیتان به تنهایی تصمیم گیری کنید، به این معنی است که همسرتان را نادیده گرفته اید و یک طرفه و از جانب او هم تصمیم گیری کرده اید. در مسائلی که به او و دیگران هم مربوط است، یک طرفه تصمیم گیری نکنید، یا اگر درباره اش حرف زدید، طوری رفتار نکنید که انگار تصمیم از پیش مشخص شده و فقط تاییدیه میخواهید!


از وابستگی به همسر خود و کنترل او بپرهیزید: گاهی ما خود را بیش از حد گرفتار و یا نگران مشکل دیگران می کنیم و در مورد آنها دچار وسواس می شویم. درگیر شدن بیش از حد با مسائل دیگران می تواند ما و اطرافیانمان را آشفته کند. اگر تمام نیروی خود را صرف مردم و حل مشکلات آنها کنید، برای حل مشکلات خود وقتی نخواهید داشت. اما وابستگی انواع مختلفی دارد. وابستگی شما به همسرتان باعث می شود تا بخواهید زندگی را تحت تسلط خود درآورید. و به این ترتیب زندگی را از روال طبیعی خارج می کنید.

وقتی می خواهید بر همسرتان مسلط شوید، در واقع خود را تحت سلطه او در میآورید و با این کار افکار و احساسات و آزادی عمل خود را فدای رفتارتان می کنید و اراده تان را هم از دست میدهید. به این ترتیب خودتان بیشتر تحت تسلط در می آیید. هر چه بیشتر همسرتان را کنترل کنید، او بیشتر اصرار می کند کاری را که دوست دارد انجام دهد.

طبیعی است که او در برابر تلاش های شما برای تغییر و تحت کنترل در آوردن ایستادگی کند. مشکل افراد وابسته این است که خود را دست کم می گیرند و به خود توجهی ندارند. آنها نسبت به خود احساس خوبی نداشته و خود را دوست ندارند؛ به همین علت به خود فرصت نمیدهند که به خود و اهدافشان برسند، زیرا فکر میکنند استحقاق آنها را ندارند.


به تفاوت های یکدیگر احترام بگذارید:تفاوت های افراد باعث جذب آنان به یکدیگر میشود. با افزایش درک و آگاهی میتوان به تفاوت ها احترام گذاشت. وقتی که زوج ها تفاوت های یکدیگر را بپذیرند و سعی در تغییر یکدیگر نداشته باشند، شباهت ها و همانندی های بسیاری را نیز در یکدیگر پیدا میکنند. گرچه هر کدام از ما منحصر به فرد هستیم، ولی در بیشتر جنبه ها به هم شباهت داریم. شریک زندگی شما ترکیبی از تفاوت ها و تشابهات مکمل است. زن و شوهرهایی که واقعا به هم عشق میورزند، مفهوم این ترکیب را بسیار خوب میدانند. بسیاری از زن و شوهرها دوست دارند همسرشان را تغییر دهند و خصوصیات و رفتار او را همانند ایده آل خود بسازند. انسان با تغییر اساسی رفتار و باورهایش صرفا برای ایجاد یک رابطه خوب با طرف مقابلش به تعادل نمیرسد و بالاخره این عدم تعادل در مواردی خود را نشان میدهد و در زندگی زناشویی تاثیر خود را خواهد گذاشت.


در مواقع سختی، آرامش خود را حفظ کنید: همه ما باید یاد بگیریم در مواقع سختی و مواجه با مشکلات چگونه آرامش خود را حفظ کنیم. برای این کار باید نقاط ضعف خود را شناسایی کرده و روی آن ها کار کنیم. شاید برای غلبه بر این مشکل نیاز باشد مدت زیادی وقت صرف کنیم و حتی از متخصصان در این امر کمک بگیریم. به هر حال باید هر کاری از دست تان بر می آید انجام دهید تا نقاط ضعف خود را از بین برده و بتوانیم راحت تر با مسایل و مشکلات روبه رو شویم.


منابع: جام جم آنلاین/سایت مددکاران جوان/جام گیشه/مجله دنیای سلامت



 
بالا