چاشنی مغزتان را بشناسید!

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
باشگاه خبرنگاران: پژوهشگران آمریکایی در بررسی نمونه های خونی بیماران مبتلا به آلزایمر نشان داده اند که کورکومین مانع از بروز بیماری های فراموشی مثل آلزایمر می شود.

کورکومین(که یکی ماده شیمایی در ادویه کاری است) سلولهاي ايمني از نوع ماکروفاژ را تحریک می کند تا " بتاآمیلوئید" پروتئینی که پلاک های مغزی در بیماران آلزایمری را تشکیل می دهد) پاک کند.

این ماده شیمایی جزء فعال در ترکیبات " کورکومینوئیدی" ( ماده طبیعی یافت شده در ریشه زرد چوبه است"

زرد چوبه عنصر اصلی در پودرهای کاری است و برای محافظ مغز در برابر بیماری های بسیاری مانند فراموشی و آلزایمر نیز به کار می رود.

نکته: ادویه کاری را تا جایی که می توانید چاشنی بسیاری از غذاهای خود قرار دهید تا در آینده کم تر دچار مشکلات مغزی، آلزایمر و فراموشی شوید.
 
بالا