ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"

چهار عدد فلفل دلمه ای را شسته، داخل آن را خالی میکنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر میکنیم و در ظرف شیشه ای قرار میدهیم.



برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
[h=2]مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر[/h]
فلفل دلمه ای چهار عدد
گوجه فرنگی شش عدد
ترشی لیته مخلوط چهار کاسه ماست خوری
نمک یک قاشق غذاخوری
سرکه چهار لیوان

با این مقدار مواد لازم چهار عدد از ”ترشی فلفل دلمه ای شکم پر“ و شش عدد ”ترشی گوجه فرنگی شکم پر“ خواهیم داشت.

یک قاشق غذاخوری نمک برای هر چهار لیوان سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک در نظر میگیریم، چهار کاسه ماست خوری سرپر ترشی لیته مخلوط
472121682251182352091598679151081747177227.gif
94201139982061091102789824316501624353.gif
چهار عدد فلفل دلمه ای درشت در رنگهای مختلف، حتی الامکان کف فلفل دلمه ای ها صاف باشد (حدود نیم کیلوگرم)، شش عدد گوجه فرنگی درشت و سفت (حدود 800 گرم)
1732169417020624064181121623410424118417490.gif
1181211661646371941252398221119926175111.gif
حدود چهار لیوان سرکه به حدی که روی ترشی را بگیرد. برای هر چهار لیوان سرکه یک قاشق غذاخوری نمک استفاده میکنیم.
2460103149924224325010880846515515443195.gif
[h=2]طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر[/h] چهار عدد فلفل دلمه ای را شسته، داخل آن را خالی میکنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر میکنیم و در ظرف شیشه ای قرار میدهیم.
2013031009502248_6.gif
همچنین شش عدد گوجه فرنگی درشت و سفت را شسته، داخل آن را خالی میکنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر میکنیم و در ظرف شیشه ای قرار میدهیم.
2013031009502295_7.gif
هر چهار لیوان سرکه را با یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده، روی ترشی را با آن پر کنیم و در آن را بسته برای مدت یک هفته ترشی گوجه فرنگی و دو هفته ترشی فلفل دلمه ای را در دمای اتاق نگهداری میکنیم تا ترشی آماده استفاده شود.
20130310095022158_8.gif
[h=2]نوش جان[/h]
20130310095022189_9.gif

20130310095021674_10.gif

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
 
بالا