آشنایی با روش تهیه کیک بستنی رنگارنگ

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"

پنج عدد تخم مرغ را همراه نصف قاشق چایخوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) با همزن برقی میزنیم تا سفت و کشدار شود.



برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
[h=2]مواد لازم برای تهیه کیک بستنی رنگارنگ[/h]
تخم مرغ پنج عدد
اسمارتیز 30 عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
آرد گندم پنج قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
بستنی وانیلی یک لیتر
رنگ خوراکی سه رنگ متفاوت
پودر شکر هفت قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس رولت خوری از ”کیک بستنی رنگارنگ“خواهیم داشت.

سه عدد قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانت، همزن برقی و گاز فردار
هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 150 گرم)، نصف قاشق چای خوری وانیل
192234222421831499213516223324422114685185219.gif
213110192254416216042548916214299722746.gif
یک لیتر بستنی وانیلی (حدود 600 گرم)، سه رنگ متفاوت از رنگهای خوراکی (از هر رنگ حدود ده قطره نیاز میباشد)
110129232641802294019615310220425411466186.gif
2431634122415918361771063173452816823048.gif
پنج قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 100 گرم)، پنج عدد تخم مرغ
24852081417620710518117525158146202150240171.gif
1831681874873155214161747750121186250142136.gif
دو قاشق غذاخوری روغن مایع (معادل 20 گرم)، حدود 30 عدد اسمارتیز برای تزئین
91143113651052432523124521723027120232144196.gif
9212314919315821024196818479111096111527.gif
[h=2]طرز تهیه کیک بستنی رنگارنگ[/h] پنج عدد تخم مرغ را همراه نصف قاشق چایخوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) با همزن برقی میزنیم تا سفت و کشدار شود.
2013031209491062_10.gif
پنج قاشق غذاخوری آرد گندم را با یک الک اضافه کرده، با همزن هم میزنیم تا مخلوط شود، سپس دو قاشق غذاخوری روغن مایع را اضافه کرده تا مایه کیک آماده شود.
20130312094910156_11.gif
مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده، در هر قسمت حدود ده قطره رنگ خوراکی ریخته، هم میزنیم تا سه رنگ مایه کیک به دست آید. سپس ته سه قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب میکنیم و سه رنگ مایه کیک را در آن ها میریزیم.
20130312094910203_12.gif
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (حدود 180 درجه سانتیگراد) روشن کرده، قالبهای کیک را در طبقه وسط فر برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که چنگال به کیک نچسبد). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. کیک را از قالب بیرون آورده، کاغذ را جدا میکنیم.
20130312094910250_13.gif
کیکها را در یخچال گذاشته تا سرد شود. بعد سر و ته و قسمتهای ناصاف کیک را با یک چاقوی تیز و بلند میبریم.
بستنی وانیلی را برش داده، لایه لایه بین سه رنگ کیک قرار میدهیم و بعد آن را چند ساعت در فریزر گذاشته تا کاملاً سفت شود. این کار باید سریع انجام شود تا بستنیها آب نشوند (مخصوصاًّ در فصل تابستان).
20130312094910312_14.gif
بهتر است هر لایه بستنی را که ریختیم، روی آن را صاف کرده و برای دو ساعت آن را در فریزر قرار دهیم تا سفت شود و بعد لایه بستنی بعدی را اضافه کنیم.
20130312094910359_15.gif
کیک بستنی سفت شده را از فریزر درآورده، کناره های آن را با چاقو برش زده، صاف میکنیم.
20130312094910422_16.gif
میتوان با اسمارتیز روی کیک بستنی را تزئین کرد تا آماده پذیرایی شود.
20130312094910469_17.gif
[h=2]نوش جان[/h]
20130312094910500_18.gif
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
 
بالا