در فصل بهاراین سبزی ها را بخورید

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصل بهار پیشگیری میکنند.

باشگاه خبرنگاران؛ دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: تقویت سیستم ایمنی بدن موجب کاهش حساسیت و آلرژیهای ایجاد شده در فصل بهار میشود.


وی گفت: در فصل بهار، گرده افشانی درختان و گلها موجب بروز حساسیت میشود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی به شکل خس خس، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب ممکن است، بروز پیدا کند.


این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف موادغذایی حاوی آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و موجب کاهش حساسیتها در فصل بهار میشود.


مظهری گفت: در برخی افراد به طور عادی با مصرف موادغذایی مانند توت فرنگی، بادام زمینی و شیر حساسیت و خارشهای پوستی بروز پیدا میکند . در فصل بهار این حساسیتها افزایش پیدا میکند که باید مراقب باشند و از این مواد در این فصل کمتر استفاده کنند.


وی افزود: هویج، اسفناج و سایر سبزیهای رنگی حاوی بتاکاروتن و آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری میکنند.
 
بالا