شکرهای افزوده مضر برای سلامتی

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
8f090cacde6e221e17c22d05553dc9ec.jpg



مصرف شکر زیاد خطر بیماریهای قلبی را در نوجوانان افزایش میدهد.

به گزارش روزنامه الکترونیکی دانش و فناوری ـ ستنا، نوجوانانی که نوشیدنیها و غذاهای شیرین زیاد مصرف میکنند وضعیت کلسترول ضعیفی دارند که میتواند به امراض قلبی در بزرگسالی بیانجامد. این گفتهها که نتایج تحقیقات اخیر هستند مدعی هستند که شکرهای افزوده که بمنظور شیرین کردن غذاها و نوشیدنیها در مرحله تولید به آنها اضافه میشوند، برای سلامت نوجوانان مضر هستند. نوجونانی که بیشترین مقدار شکرهای افزوده را مصرف میکنند میزان لیپوپروتئین غلیظ و کلسترول مفید کمتری دارند و در عوض در خون آنها کلسترول غیرمفید به مقدار فراوان یافت میشود. این مقدار کلسترول غیرمفید میتواند در طولانی مدت به امراض قلبی منجر شود.
انجمن قلب آمریکا اخیراً میزان شکرهای افزوده دریافتی با توجه به سن، جنسیت و مصرف انرژی افراد تنظیم کرده است. به عنوان مثال، مقدار کالری مورد نیاز تامین شده از شکرهای افزوده برای یک دختر نوجوان ۱۸-۱۴ ساله حداکثر ۱۰۰ کالری است.
تهیه و تنظیم: شراره یعقوبی
 
بالا