تاثیر چای سرد بر روی سنگ کلیه

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
f159095af1c470d034860a3dd87b1f4d.jpg




نتایج به دست آمده از این گزارش حاکی از آن است که مهمترین عامل رایج ایجاد سنگهای کلیه،

دهیدراسیون بدن همراه با افزایش مصرف چای سرد است به ویژه در کسانی که استعداد ساختن این

سنگها در بدنشان زیاد است.


براساس این گزارش محققان افزودند: برای فرونشاندن عطش، آب بهترین انتخاب است و بعد از آن لیموناد

واقعی (نه پودری) با داشتن سیتراتهای بسیار، در جلوگیری از رشد سنگهای کلیوی مؤثر است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ نتایج حاصل از این گزارش همچنین میافزاید که اگرچه

چای داغ هم حاوی اگزالات است ولی به سادگی به سنگ کلیه تبدیل نمیشود.


از طرفی نتایج دیگر این مطالعه افزود: مردان ۴ برابر زنان بیشتر در معرض ایجاد سنگ کلیه در بدنشان

قرار میگیرند و خطر ریسک بروز این سنگها در آنان بعد از ۴۰ سالگی بیشتر میشود و همچنین زنان

یائسه که سطوح استروژن در بدن آنها کمتر است و یا زنانی که تخمدان آنها از بدنشان حذف گردیده است

در معرض خطر بیشتری هستند.


به گفته محققان افرادی که بدن آنها مستعد ساخت سنگ کلیه است علاوه بر نوشیدن کمتر چای سرد

باید خوردن غذاهای حاوی اگزالات مانند اسفناج و شکلات و ریواس و آجیل را در خود کاهش دهند و نیز از

نمک کمتری استفاده کنند و همچنین مواد غذایی با مقادیر بالای کلسیم را بیشتر مصرف کنند تا مقدار

اگزالات را در بدن خود کاهش دهند.






 
بالا