آموزش رنگینک
سلام دوستان خوبم امروز یه دسر خیلی خوشمزه رو بهتون آموزش میدم به اسم رنگینک
من دیگه از بس درستش کردم کاملا حرفه ای شدم و رنگینکای طبخ ناجی معروف شده
حالا به روش خودم براتون توضیح میدم
مواد لازم :
خرما و یا رطب 500 گرم
آرد 500 گرم
پودر قند یا شکر یک فنجان
کره یا روغن 250 گرم
دارچین دو قاشق مربا خوری
مغز گردو 300 گرم
پسته ی چرخ شده نصف فنجان
روش تهیه :
ابتدا هسته خرماها و یا رطب را درآورده و در صورت تمایل جای آنها را با مغز گردو پر کنید البته خوشمزه تر خواهد شد
ولی در صورت نبود مغز گردو نیز طعم خوشمزه ی رنگینک به حالت خود باقیست . سپس خرماها را در دیس یا بشقاب بچینید
به طوری که به هم چسبیده باشند و فضای خالی بین خرماها نباشد
کره و یا روغن مایع خود را در قابلمه ی کوچکی ریخته و روی اجاق بگذارید و صبر کنید تا داغ شود
سپس آرد را به آن اضاف کنید توجه داشته باشید که اگر زیر اجاق ملایم باشد روند طبخ بهتر است
وقتی رنگ آرد به شکل طلایی درآمد وبویی شبیه بیسکویت پیدا کرد می توانید زیر اجاق را خاموش کنید مایع رنگینک را روی خرماها بریزید
بهتر است بلافاصله بعد از آن پودر قند یا شکر را اضافه کنید ...البته قابل ذکر است افرادی هستند که شکر زیاد دوست ندارند پس مقدار شکر و
پودر قند را متناسب با ذائقه ی افراد تنظیم کنید . سپس با دارچین و در صورت علاقه با پودر پسته تزیین کنید.
رنگینک خوشمزه ی ما آماده ی خوردن شد ...نوش جان
اینم به روش شیرازیها
سلام دوستان خوبم امروز یه دسر خیلی خوشمزه رو بهتون آموزش میدم به اسم رنگینک
من دیگه از بس درستش کردم کاملا حرفه ای شدم و رنگینکای طبخ ناجی معروف شده
حالا به روش خودم براتون توضیح میدم
مواد لازم :
خرما و یا رطب 500 گرم
آرد 500 گرم
پودر قند یا شکر یک فنجان
کره یا روغن 250 گرم
دارچین دو قاشق مربا خوری
مغز گردو 300 گرم
پسته ی چرخ شده نصف فنجان
روش تهیه :
ابتدا هسته خرماها و یا رطب را درآورده و در صورت تمایل جای آنها را با مغز گردو پر کنید البته خوشمزه تر خواهد شد
ولی در صورت نبود مغز گردو نیز طعم خوشمزه ی رنگینک به حالت خود باقیست . سپس خرماها را در دیس یا بشقاب بچینید
به طوری که به هم چسبیده باشند و فضای خالی بین خرماها نباشد
کره و یا روغن مایع خود را در قابلمه ی کوچکی ریخته و روی اجاق بگذارید و صبر کنید تا داغ شود
سپس آرد را به آن اضاف کنید توجه داشته باشید که اگر زیر اجاق ملایم باشد روند طبخ بهتر است
وقتی رنگ آرد به شکل طلایی درآمد وبویی شبیه بیسکویت پیدا کرد می توانید زیر اجاق را خاموش کنید مایع رنگینک را روی خرماها بریزید
بهتر است بلافاصله بعد از آن پودر قند یا شکر را اضافه کنید ...البته قابل ذکر است افرادی هستند که شکر زیاد دوست ندارند پس مقدار شکر و
پودر قند را متناسب با ذائقه ی افراد تنظیم کنید . سپس با دارچین و در صورت علاقه با پودر پسته تزیین کنید.
رنگینک خوشمزه ی ما آماده ی خوردن شد ...نوش جان
اینم به روش شیرازیها