خورش مرغ وآلوی مشهدی

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
آموزش تهیه ی خورش مرغ وآلوی مشهدی

تقدیم به همه ی بچه های دوست داشتنی انجمن بالاخص مشهدیهای عزیزانجمن

سينه مرغ خرد شده يك عدد
پياز بزرگ يك عدد هويج پنج عدد شكر يك قاشق سوپخوري كره به ميزان لازم زعفران حل شده يك قاشق سوپخوري پودر هل يك قاشق چايخوري نمك و زردچوبه به ميزان لازم
آلو بخارا و قيسي 200 گرم روغن مايع يك قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي سه قاشق سوپخوري
634836746953408750.jpg
طرز تهیه
پياز را نگيني خرد كرده در كره، روغن و زردچوبه تفت ميدهيم تا ســــبك شود. مرغ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميدهيم تا آب آن كشيده شود، سپس زعفران، رب گوجهفرنگي، كمي نمك و سه پيمانه آب اضافه كرده، در آن را بسته و حرارت را ملايم ميكنيم تا مرغ بپزد. هويج را به اندازه دلخـــواه خرد و به خورش اضافه ميكنيم تا بپزد ولي له نشود. در انتها آلو و قيسي را شسته، كمي تفت داده و به خورش اضافه مينماييم. وقتي خورش جــــا افتاد، به آن شكر و هل را افزوده و نمك آن را اندازه كرده و پس از پنج دقيقه حرارت را خـــاموش ميكنيم. نكـــته: اين خورش را با برنج زعفراني سرو كنيد.. ميتوانيد به جاي پودر هل از هل سبز درسته استفاده كرده و قبل از سرو از خورش خارج كنيد يا اينكه از دو قاشق چايخوري عرق هل استفاده كنيد.
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
پاسخ : خورش مرغ وآلوی مشهدی

به به ....زودتر درستش کن آبجی بذاریم تو رستوران انجمن

منم زودتر رستورانمو اینجا بزنم
:1:
 
بالا