کیک سیب

شروع موضوع توسط ناجی دلها ‏23/02/2013 در انجمن کیک

  1.  
    ناجی دلها

    ناجی دلها معاون مدیریت کادر مدیریت "معاونت مدیران"

    تاریخ عضویت:
    ‏26/07/2012
    ارسال ها:
    12,311
    تشکر شده:
    46,946
    تشکر کرده:
    25,796
    امتیاز:
    168
    محل سکونت:
    بوشهر

    نحوه آشنایی با انجمن:
    معرفی دوستان
    جنسیت:
    دختر خانم
    پیام کاربری:
    چه بخشنده خدای عاشقی دارم
    آموزش تهیه ی کیک سیب




    [​IMG]


    مواد لازم:
    كره(ذوب شده در دماي اتاق)=125 گرم
    شكر=2/1 ليوان
    تخم مرغ=2 عدد
    آرد=1 ليوان
    بيكينگ پودر=1 و 2/1 قاشق مرباخوري
    شير=1 قاشق سوپخوري
    سيب سبز پوست گرفته و خرد شده=3 تا 4 عدد
    مرباي هلو=به مقدار لازم
    مواد لازم براي توفي:
    شكر قهوه اي=2/1 ليوان
    خامه زده شده=2/1 ليوان
    كره=50 گرم



    طرز تهيه:

    1. ابتدا در ظرفي كره را با شكر خوب بزنيد.
    2. تخم مرغ و شير را به مواد اضافه كرده با همزن برقي خوب بزنيد.

    3. آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
    4. مواد كيك را در ظرف پيركسي ريخته روي مواد را سيب پوست گرفته و حلقه شده بگذاريد سپس روي سيب كمي مرباي هلو بريزيد.
    5. ظرف را به مدت 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا كيك بپزد.
    6. براي تهيه توفي شكر قهوه اي+كره+خامه را با هم مخلوط كرده رو حرات ملايم هم بزنيد تا زمانيكه مواد كمي غليظ شود.
    7. كيك را از فر خارج كرده روي آن توفي داغ بريزيد.
    8. كيك به چند قطعه برش داده به صورت گرم ميل كنيد.
     
    HIDDEN, mahdi gh و (کاربر حذف شده) از این پست تشکر کرده اند.
موضوع های مشابه: کیک سیب
انجمن عنوان تاریخ
کیک کیک سیب و دارچین ‏12/02/2013
کیک کیک اسفنجی ‏28/05/2014
کیک ***********با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید ********** ‏10/12/2013
کیک تهیه" کیک پسته ای" ‏04/03/2013
کیک کیک صبحانه ی موزی ‏05/02/2013

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.