کیک سیب

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
آموزش تهیه ی کیک سیب




default19-100x100.jpg



مواد لازم:
كره(ذوب شده در دماي اتاق)=125 گرم
شكر=2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
آرد=1 ليوان
بيكينگ پودر=1 و 2/1 قاشق مرباخوري
شير=1 قاشق سوپخوري
سيب سبز پوست گرفته و خرد شده=3 تا 4 عدد
مرباي هلو=به مقدار لازم
مواد لازم براي توفي:
شكر قهوه اي=2/1 ليوان
خامه زده شده=2/1 ليوان
كره=50 گرم



طرز تهيه:

1. ابتدا در ظرفي كره را با شكر خوب بزنيد.
2. تخم مرغ و شير را به مواد اضافه كرده با همزن برقي خوب بزنيد.

3. آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
4. مواد كيك را در ظرف پيركسي ريخته روي مواد را سيب پوست گرفته و حلقه شده بگذاريد سپس روي سيب كمي مرباي هلو بريزيد.
5. ظرف را به مدت 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا كيك بپزد.
6. براي تهيه توفي شكر قهوه اي+كره+خامه را با هم مخلوط كرده رو حرات ملايم هم بزنيد تا زمانيكه مواد كمي غليظ شود.
7. كيك را از فر خارج كرده روي آن توفي داغ بريزيد.
8. كيك به چند قطعه برش داده به صورت گرم ميل كنيد.
 
بالا