مصرف بیش از حد پروتئین به پارکینسون منجر میشود

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
سلامت نیوز : محققان بر این باورند که مصرف بیش از اندازه پروتئین میتواند ابتلای افراد به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا اظهار داشتند: مصرف بیش از حد پروتئین میتواند فرآیندهای بازیافت در نورونها را مختل سازد و به بیماری پارکینسون منجر شود.

بیماری پارکینسون در افراد باعث می شود تا سلولهای مغزی به تدریج تخریب شود و در حرکت اندامها مشکل ایجاد کند.

یکی از محققان این مطالعه گفت: با انجام این بررسی تلاش داشتیم تا علت دقیق و مکانیسم ابتلا به بیماری پارکینسون در افراد مشخص شود که دریافتیم مصرف بیش از حد پروتئین یکی از موارد ابتلا به این بیماری است.
 
بالا