قهوه ی عسلی
این نوشیدنی گرم و خوشمزه رو تقدیم می کنم به همه ی دوستای گل قهوه دوست
و کافی شاپ انجمن منجی دوازدهم !!!!
طعم این قهوه خیلی تند و عسلیه! اما آرامش زیادی داره
این نوشیدنی گرم و خوشمزه رو تقدیم می کنم به همه ی دوستای گل قهوه دوست
و کافی شاپ انجمن منجی دوازدهم !!!!
طعم این قهوه خیلی تند و عسلیه! اما آرامش زیادی داره
خیلیم ساده درست میشه
برای دو تا فنجون قهوه عسلی:
نصف لیوان قهوه ی دلخواهتون رو بدون شیر و شکر درست کنین ، نصف لیوان شیر رو هم بذارین بجوشه و بعد با این کف سازای دستی یا از میکسر قلمی و اگه اونم نبود با همزن دستی سطحش رو هم بزنین تا کف ایجاد بشه، کم نزنین که کف از بین بره!
توی دوتا قهوه خوری که به نظرم شیشه ایی باشه بهتره! 1 قاشق عسل بریزین ( اگه کم شیرین میخورین کمتر ) بعد آروم قهوه داغ رو بریزین! حالا با یه قاشق از کف شیر رو روش بدین تا قهوه خوریتون پر بشه به همین راحتی! روش رو هم با کمی پودر قهوه تزیین کنین
بی نهایت دلپذیره! البته کف شیر رو کمتر از لبه ی قهوه خوری میریزین و کمی خالی میمونه اما به نظرم این جوری کمی تندیش کم میشه!