" تهیه ی بستنی سنتی "

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
بستنی سنتی

و اما دوستان نوبت میرسه به بستنی سنتی خودمون و روش درست کردنش حالا چند تا از بچه های بستنی خور و کمک آشپزخوب
انجمن منجی دوازدهم بیان کمک تا بستنی سنتی و خوشمزه رو
برا کافی شاپ آماده کنیم بهتره که خود کفا باشیم


  • شير يك ليتر
  • شكر 250 گرم
  • ثعلب يك قاشق غذاخوري
  • گلاب نصف پيمانه
  • زعفران يك قاشق چايخوري
  • خامه يخزده 100 گرم
  • پودر پسته براي تزئين به ميزان لازم

شير را ميجوشانيم. حرارت را ملايم كرده، زعفران حل شده و گلاب را به شير اضافه ميكنيم شكر و ثعلب را جداگانه با هم مخلوط كرده و بعد به شير اضافه ميكنيم تا جايي كه شكر كاملا حل شود. شعله را خاموش كرده تا مواد خنك شود. بعد ظرف بستني را روي ظرفي كه پر از يخ است ميگذاريم و با همزن برقي ميزنيم تا كشدار شود. آنگاه به مدت يك ساعت در فريزر قرار داده و بعد دوباره با همزن ميزنيم. تا سه بار اين كار را تكرار ميكنيم بعد پودرپسته و خامه يخزده را تكهتكه كرده به بستني ميافزائيم.

634096020873517500.jpg


به به چی از آب در اومد همه ی بچه های انجمن بفرمایید نوش جان


 
بالا