بستنی تمشک

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
بستني تمشك



  • خامه فرمگرفته 1/4 پيمانه يا 300 ميليليتر
  • شكر ريز يا پودرقند 75 گرم يا شش قاشق سوپخوري
  • تمشك 500 گرم يا پنج پيمانه
  • آب دو قاشق سوپخوري يا 30 ميليليتر



طرز تهيه: دوستان خوبم در انجمن منجی دوازدهم این دفعه تهیه ی راحت یه نوع بستنی رو بهتون آموزش میدیم برا وقتی که فصل تمشک میشه

شكر، آب و تمشك را در قابلمه كوچكي ريخته و روي حرارت بگذاريد تا پنج دقيقه بجوشد و نرم شود. تمشكهاي نرمشده را در آبكش ريخته و با پشت قاشق فشار دهيد تا آب آن خارج شود. سپس در يخچال يكساعت خنك كنيد. خامه و تمشك را خوب مخلوط كرده و داخل فريزر به مدت دو ساعت قرار دهيد تا تقريبا يخ بزند. بستني را داخل غذاساز ريخته تا كاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ريخته و در فريزر به مدت دو ساعت قرار دهيد و دوباره داخل دستگاه غذاساز ريخته بستني را پودر كرده و براي بار آخر به مدت يك ساعت در فريزر قرار دهيد تا بستني كاملا بسته و آماده شود.

634198861620625000.jpg


قیافش که حسابی خوشمزه نشون میده بهتون پیشنهاد میدم امتحانش کنید.
 

~Bahar~

عکـــــاس آزمایشی
"کاربر *ویژه*"
پاسخ : بستنی تمشک

ماماااااااااااانننننننننننننننننننننن
 
بالا