این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
http://1http://1عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب میتواند میزانی از آنتیاکسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد.

افکارنیوز؛ محمدجواد حسینزاده افزود: استفاده از شیر پرچرب میتواند میزانی از آنتیاکسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد.

وی گفت: موادی که به عنوان مواد چرب مصرف میشود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی میشود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب میکند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سکته قلبی و مغزی میشود.

حسینزاده تاکید کرد: چربی زیاد در رژیم غذایی ممکن است اثر آنتی اکسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.

http://1


http://1
 
بالا