هفت حدیث جانانه از امام هفتم

montazer

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
هفت حدیث جانانه از امام هفتم
1-روزی حضرت موسی بن جعفر (ع) نزد قبری رسید و فرمود : چیزیکه ( دنیایی که ) پایانش این ( قبر ) باشد سزاوار است که در اول آن نسبت به آن بی اعتنایی شود و چیزیکه ( آخرتی که ) آغازش این ( قبر ) باشد شایسته است از آخر آن بیمناک باشند.
انوارالبهیه { از تالیفات حاج شیخ عباس قمی (ره) } صفحه 193



2-امام کاظم (ع) : هرچه مردم گناهانی پدید آورند که پیش از آن به یاد نداشتند ، خداوند بلاهایی بر آنان پدید آورد که پیش از این آن را بلا نمی شمردند.
انوارالبهیه { از تالیفات حاج شیخ عباس قمی (ره) } صفحه 194



3-امام کاظم (ع) : علمی که یا گرفتن آن بیش از علوم دیگر بر تو لازم است آن عملی است که خیر و صلاح قلبت را به تو ارائه کند و آخرت تو را اصلاح نماید.
مستدرک الوسائل جلد 2 صفحه 355



4-امام موسی کاظم (ع) : سعی کنید که دین خدا و دستوراتش را بشناسید و از مقررات آن آگاه گردید و گرنه در نزد خدا و ملائکه و مومنین همانند صحرانشین های نادان و بی فرهنگ خواهید بود.
بحارالانوار جلد 17 صفحه 208



5-امام کاظم (ع) : عمل نیک خویش را بسیار مشمارید و گناه اندک خویش را کم نشمارید زیرا گناه اندک اندک جمع میشود و بسیار میشود.
کافی جلد 4 صفحه 426


6-امام کاظم (ع) : کسی که صلوات بر پیغمبر و آلش میفرستد معنایش این است که با میثاق و عهدی که در عالم در پروردگار از ایشان درباره نبوت رسول الله و ولایت ائمه اطهار (ع) تجدید به بیعت مینماید و آن را یاد آوری میکنند.
تفسیر جامع جلد 5 صفحه 371


7-امام کاظم (ع) : در تفسیر آیه 20 سوره لقمان (( خدا تمام کرد برای شما نعمت های ظاهر و باطن خود را )) فرمودند منظور نعمت ظاهر امامان آشکارند و منظور از نعمت باطن امام غائب مهدی آل محمد (ص) است.
تفسیر جامع جلد 5 صفحه 292



تعجیل در فرج امام زمان (عج)صلوات
 

montazer

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
2010_01_23__20_34_29_news.jpg
 
بالا