شکر، ماده سمی از آب درآمد

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
http://1http://1http://1http://1http://1

www.bartarinha.ir__files_fa_news_1390_12_10_67138_784.jpg
برترین ها: اين توصيه جديد دانشمنداني است كه معتقدند؛ مصرف محصولات حاوي شكر مانند كيك ها و نوشيدني هاي شيرين، عامل اصلي ابتلا به چاقي، سرطان، بيماري قلبي و مشكلات كبدي است. تقريبا هر سال بيش از 35 ميليون نفر در سراسر جهان به دليل استفاده از اين محصول دچار بيماري هاي خطرناك مي شوند و جان خود را از دست مي دهند.البته مصرف مقادير بسيار كم شكر هيچ مشكلي ندارد اما اگر در خوردن شكر زياده روي شود، به تدريج بيماري هاي خطرناك در بدن ايجاد شده و در نهايت باعث مرگ شما مي شوند.شكر علاوه بر آن كه انسان را چاق مي كند، سوخت وساز بدن را تغيير مي دهد، فشارخون را افزايش مي دهد و تعادل هورمون هاي بدن را به هم مي زند. همين عوامل مي تواند به كبد آسيب وارد كرده و يك عمر بيماري و مشكل را براي شما ايجاد كند.دانشمندان بر اين باورند كه استفاده از شكر و محصولات حاوي اين ماده بايد تا حد ممكن محدود شود.استفاده از شكر در طول 50 سال گذشته بيش از 3برابر شده و متاسفانه امروز تعداد مبتلايان به چاقي در سراسر جهان بيشتر از افرادي است كه از سوء تغذيه رنج مي برند.



http://1
http://1
 
بالا