پنیــــــر!!!

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
چه پنیری بخوریم؟؟؟؟
اول قبلش یه توضیحی در مورد خلط و خلط خوب بدم بعدش...
احتمالا خیلی ها بدونند اما میگم واسه دوستانی که شاید ندونند
خلط: در واقع حاصل هضم دوم غذا در کبد هست که ما 4 تا خللط(صفرا ، دم، بلغم،سودا) داریم که این 4 تا خلط با هم میشن همون خون که تو رگ هامون جاریه :1:..
خلط خوب: خلطی هست که هم از نظر کمی هم از نظر کیفی خوب باشه ....:/ یعنی نباید خلطی از اون میزانی که باید باشه بیشتر تولید بشه و اینکع کیفیتش کم و زیاد نشه .... مثلا صفراش زیاد از حد خشک یا گرم نباشه :1:

اما بریم سراغ پنیــــــــر:
پنیر تازه جزء مواد غذایی ای هست که خلط خوب تولید میکنه

اما چه پنیری تازه است؟
پنیری تازه هست که بیش تر از یک هفته از زمان تولیدش نگذشته باشه.....
و لازم به ذکر هست تمام این پنیر های بازاری که حتی تولید همین امروز باشند پنیر کهنه اند و خلط بد تولید میکنند چون اینا واسه اینکه یک سری عملیات پاستوریزه و این کارا را انجام بدند مجبورند یه مقدار تو انبار هاشون نگهداری کنند و از این حرفها....:/

با مطالعاتی و پرسش هایی که من کردم به این نتیجه رسیدم :/
برای درست کردن پنیر ابتدا شیر را بگذارید روی حرارات تا به جوش بیاید و کف کند و بالا بیاید ( حتما باید بالا بیاد .... فقط نذارید سر بره :)) بعد سرکه یا ابغوره ( کافیه یه چیز ترش باشه اما سرکه انگور از همشون بهتره) داخل ان بریزید کمی صبر کنید تا بهم بگیرد .... بعد صاف کنید و نمک بزنید و نوش جان کنید ....
به ازای هر لیتر شیر یک سوم لیوان سرکه کفایت میکنه....

وقتی پنیر را صاف کردید یک اب زرد رنگی ازش میمونه که همون ماءالجبن هست .... کمی بوی نامطبوع داره اما خیلی مفید هست خیلی خوبه که اگه کمی ازش بخورید...:|
البته حواستون باشه به ماء الجبن نمک نزنید.
پنیر را میتونید با سیاه دانه خوش طعم تر و خوشگل ترش کنید :1:

حالا این چیزی بود که من بهش رسیدم ... دوستان اگه نظری دارند .... خوشحال میشم بشنوم :1:


یا علی :gol:
 
آخرین ویرایش:

Mehrban

دوست خوب همه
"منجی دوازدهمی"
سلام
من یه نظر بدم اینکه پنیر محلی با شیر نجوشیده درست میشه که شیر و نمیجوشونن و پنیر درست میکنن:X_X:
خب این خطرسازه و خطر تب مالت به دنبال داره.پس حواسمون باشه:113:
بعد اینی که شما گفتین استاد ما میگفتن که وقتی که شیرو داغ داغ کردین همون لحظه ماست ترش یا سرکه بهش اضافه کنید میشه پنیر :|
حالا دیگه نمیدونم چی از آب درمیاد....مامانم که راضی نبود وقتی پرسیدم ازش....بگذریم:don't know:
ولی مراقب لبنیاتی که میخوریم باشیم:1:
مراقب خودتون باشید دوستان:angel:
 

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
سلام مهربون
از پنیر های محلی واقعیت ،خبری ندارم که چطور درست میشه ....
اما من این نوع پنیر را خودم یه شش ماهی هست استفاده میکنم .... به نظرم خیلی خوب و خوشمزست .....البته سلیقه ای هم هست دیگه :gol:
چون من خودم به شدت پنیر خور هستم این بود که رفتم دنبالش ببینم چی به چیه !!!.... تا اینکه به یه خانم دکتری تو قم برخوردم ..... این روش را از اون پرسیدم .......
البته توضیح زیاد داد
اینکه هر چی شیر بیشتر جوشونده بشه هم، از خاصیتش کم میکنه و این چیزا یکی دو صفحه ای نوشتم ....حالا بماند:/

ممنون از نظرتون دوست عزیز:gol:
 

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
البته این نکته را یادم رفت بگم که ....
برای از بین بردن تب مالت همین که شیر به 80 درجه سانتی گراد به بالا برسه میکروب تب مالت از بین میره .......یعنی همین که شیر به نقطه جوش رسید دیگه نگرانی برای تب مالت نیست ....لازم نیست خیلی جوشونده بشه که از خاصیت شیر کم میشه
موفق و سالم باشید
یا علی :gol:
 
بالا