من که همیشه سعی میکنم اول وقت بخونمش گاهی گشنمه یا غیره کمی دیرتر میخونم
تو عروسی یا جای دیگه هم حتما می خونم
(چه پسر با خدایی هستم!!)
تو عروسی یا جای دیگه هم حتما می خونم
(چه پسر با خدایی هستم!!)
سلام بر شما گمنام عزیزالان می خوایم در مورد دسته دوم صحبت کنیم (افرادی که خانواده و اطرافیانشون به نماز اهمیت نمی دن).
همونطور که می دونیم افراد از لحاظ مختلف با هم فرق دارن، شاید بعضی ها انقدر قوی نباشن که بتونن در هر شرایطی دینداری کنن، حالا می خوایم ببینیم:
شما چه راهکارهای عملی براشون پیشنهاد می کنید تا بتونن خودشون رو قوی کرده و اعتماد به نفسشون رو بالا ببرن و به حرفها و کنایه های احتمالی دیگران بی اعتنا بوده و با ایمانی راسخ فقط به فکر اجرای اوامر الهی باشن؟
سلام به همگی.
قبل از هر چیز از حضور فعال شما در بحث ها، ممنونم.
اکثر شما اشاره کردین که در خانواده هایی هستین که نماز براشون ارزش هست و خانوادگی به موضوع نماز، اون هم نماز اول وقت اهمیت می دین. اما خیلی ها هستن که در خانوادشون نماز نه تنها ارزش نیست، بلکه گاهی ضد ارزش هست و در هر دو صورت(چه در خانواده به نماز اهمیت داده بشه چه نشه) تکلیف فرد اینه که جایگاه واقعی نماز رو در نظر بگیره و اگر در جو نامناسبی هست باید بدون اهمیت به شرایط موجود، وظیفه خودش رو انجام بده.
الان می خوایم در مورد دسته دوم صحبت کنیم (افرادی که خانواده و اطرافیانشون به نماز اهمیت نمی دن).
همونطور که می دونیم افراد از لحاظ مختلف با هم فرق دارن، شاید بعضی ها انقدر قوی نباشن که بتونن در هر شرایطی دینداری کنن، حالا می خوایم ببینیم:
شما چه راهکارهای عملی براشون پیشنهاد می کنید تا بتونن خودشون رو قوی کرده و اعتماد به نفسشون رو بالا ببرن و به حرفها و کنایه های احتمالی دیگران بی اعتنا بوده و با ایمانی راسخ فقط به فکر اجرای اوامر الهی باشن؟
یکی خلاصه بگه چی به چیه؟ یعنی این سه صفحه رو بشینم ریز به ریز بخونم؟ به مخاطب مجازی می خوره این همه خوندن؟ خلاصه اش رو بهم بگین که منم نظر بدم .. امان از تنبلی!