▐★*★ ▐سفـــــــــره ی افطار ▐★*★ ▐

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
6%20(17).gif


08550226948419595207.gif


مهم نیست چه مواد غذایی در خونه داشته باشید یا نداشته باشید
مهم اینه با هر چیزی که در دسترس دارین بتونین با سلیقه در سفره ی افطارتون جا بدین

مهم نیست سفره ی افطار شما رنگین باشه
مهم اینه با ساده ترین غذاها هم بشه سفره ای زیبا برای میهمانان این ماه مبارک تدارک دید
در این تاپیک سعی میکنیم آموزش تزئین غذاها و یا طبخ غذاهای معمول سفره های افطار رو به دوستان تقدیم کنیم
.
.
.
با ما همراه باشید

 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
تزئین خرما

84036186182174517629.gif


به این روش چیدن خرما دقت کنید
همون خرما با طعم همیشگی هست ولی سلیقه ی چییدنش باعث میشه هر کسی تشویق به خوردن این میوه ی بهشتی بشه
و ثواب افطار کردن با خرما هم که با دلیل همه میدونین
به خاطر قند موجود در خرما بهترین افطاری هست
مواد مورد نیاز شما : خرما+ برگ انگور + عشق به چیدن سفره افطار برای میهمانان الهی
اگه تو ظرف روشن و مخصوصا سفید بچینین زیبایی بیشتری داره
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"

رولت رنگینک

43960821678916926781.gif


مواد لازم برای تهیه رنگینك:خرمای سیاه : یك كیلو
(باید از خرماهای جنوب استفاده كنید
با خرمای مضافتی خوب نمی شه)

آرد گندم: حدود 1 پیمانه
دارچین: یك قاشق سوپخوریگردوی خرد شده:200 گرم
پودر پسته یا نارگیل: مقداری برای تزئینبرای رولت رنگینك.


ابتدا هسته خرما رو در میاریم و خرما رو چرخ می كنیماگه بخواهید نرم تر شه و كار باهاش راحت تر شه می تونید
یكم توی یه ظرف روی حرارت بذاریدش واگه بخواهید خوشمزه تر شه
روی حرارت یكم كره بهش اضافه كنید.

بعد خرما رو روی نایلونی كه یكم با روغن مایع چرب كردیم
قرار می دیم و با وردنه چرب شده به شكل مربع یا مستطیل بازش می كنیم


37010382703746031143.jpg


حالا آرد رو توی یه ظرف می ریزیم و تفت می دیم تا رنگش
برگرده و كمی قهوه ای بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه می كنیم
و می ذاریم با روغن كمی بو بخوره و بوی خامی آرد از بین بره.

بعد از روی حرارت بر می داریم .و به دلخواه دارچین رو اضافه می كنیم.
كمی كه سرد شد اون رو روی خرما می ریزیم و پهن می كنیم

27373619315456350046.jpg
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
بعد گردوی خرد شده رو روی حرارت كمی تفت می دیم
و اون رو روی آرد می پاشیم

حالا به كمك نایلون خرما رو لوله می كنیم.
در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بدید تا مواد به هم بچسبه بعد نایلون رو دور خرما می پیچیم و بافشار دست حالتش می دیم.

بعد اون رو 2-3 ساعت توی یخچال می ذاریم.تا سفت شه
از یخچال در میاریم و به قطر 2 سانت برش می زنیم.

79271354021191372451.jpg


می تونیم در پودر نارگیل یا پسته بغلتونیم .البته قبل از یخچال

این دسر را می تونید بدون آرد هم درست کنید
اونوقت می شه رولت خرما کافیه بعد از باز کردن خرما روی اون فقط گردو خرد شده
یا پودر نارگیل و پسته بریزید
مراحل کار همونه

یک نکته هم برای این که راحتتر بتونید برش بزنید می تونید روش پودر
نارگیل بریزید هم راحتتر برش می خوره هم زیباتره
 

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"

با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.
مواد لازم :
خرما 200 گرم
گردو 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .


بعد اونها رو آبکش کنید.


و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.


هسته خرما رو هم در بیارید.


گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.




بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندید.یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.


خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...


و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .




دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.


و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.


و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...


و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

 
بالا