کرپ پرتقالی

°Ava°

دوست خوب همه
"کاربر *ویژه*"
a011371127254102a.jpg
کرپ پرتقالی

انواع دسر - پیش غذا - کرپ پرتقالی

مواد لازم برای

آشپزی

آکا
برای خمیر کرپ:آرد=4/3 لیوان
تخم مرغ

=1 عددشیر=1 لیوانکره آب شده=2 قاشق سوپخوریپودر قند=کمی
مواد لازم برای

آشپزی

آکا
برای بادام و پرتقال:کره=100 گرمشکر=2 قاشق سوپخوریبادام پودر شده=2/1 لیوانرنده پوست پرتقال=1 قاشق سوپخوریآب پرتقال=2 قاشق سوپخوریاسانس بادام=چند قطرهطرز تهیه:آرد،
تخم مرغ

و 2/1 لیوان از شیر را با هم مخلوط کنید و بعد از 10 ثانیه بقیه شیر و کره آب شده را به مواد

بیف

زایید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل پارچ بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف ان را با کمی کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد 4/1 لیوان از خمیر
کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود. 30 ثانیه آن را بپزید و داخل ظرف بگذارید. روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند.برای درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال،اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنید.فر را با 350 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل هر کرپیک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارتا کنید(ابتدا به نیم و بعد به یک چهارم تا کنید) کرپ ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی ان را پودر قند الک کنید. 10 تا 15 دقیقه کرپ ها را گرم کرده و با بستنی سرو کنید. کرپ را می توان با سبزیجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد یا با انواع کرم ها،خامه و میوه به عنوان
دسر

استفاده کرد.نکته: برای تهیه خمیر
کرپ همیشه اول آرد و شیر را با هم مخلوط کنید و پس از آن
تخم مرغ

را اضافه کنید. این روش موجب جلوگیری از به وجود آمدن دانه های سفت داخل خمیر خواهد شد.
 
بالا