شکلات فندقی

شروع موضوع توسط °Ava° ‏15/06/2014 در انجمن کیک

  1.  
    °Ava°

    °Ava° دوست خوب همه "کاربر *ویژه*"

    تاریخ عضویت:
    ‏22/05/2014
    ارسال ها:
    957
    تشکر شده:
    1,086
    تشکر کرده:
    289
    امتیاز:
    36
    شغل :
    شغل شریف بیکاری
    محل سکونت:
    ایران کوروش

    تحصیلات:
    زیر دیپلم
    نحوه آشنایی با انجمن:
    معرفی دوستان
    جنسیت:
    دختر خانم
    پیام کاربری:
    در حسرت موجم ، باران کفافم نیست درمان درد من ، باران ِ نم نم نیست . .
    [​IMG]
    شکلات فندقی


    انواع دسر - پیش غذا - شکلات فندقی

    مواد لازم برای

    آشپزی

    آکا
    برای 6 عدد:شکلات تخته ای سیاه 200 گرمپودر کاکائو 2 قاشق غذاخوریکره 50 گرمپودر فندق 100 گرمپودر قهوه 1 قاشق غذاخوریفندق دو نیم شده به مقدار لازمطرز تهیه:شکلات تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید.کره و پودر کاکائو را روی حرات قرار دهید تا آب شود، سپس به شکلات سیاه اضافه نمایید.پودر فندق و پودر قهوه را هم افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.سپس مواد فوق را در قالب های کوچک مخصوص شکلات بریزید و یک تکه فندق روی آن قرار دهید.انرژی کل:‌2300 کیلوکالرینکته تغذیه ای:کاکائو حاوی فلاوونوئیدهایی است که باعث کاهش فشار خون می شود.ماهنامه دنیای تغذیه
    مواد لازم برای

    آشپزی

    آکا
    برای
    آشپزی

    آکا
    زردآلوى تازه بدون هسته نیم کیلوگرم شکر نصف پیمانه گلاب نصف پیمانه خلال بادام نصف قاشق غذاخورى خلال پسته نصف قاشق غذاخورى آب به مقدار لازم
    روش تهیه :ابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و با مقدار کمى آب، بخارپز مى کنیم به نحوى که بافت آن کاملا نرم شود. سپس آن را از صافى رد مى کنیم . در حالى که زردآلو صاف شده را روى شعله کم حرارت مى دهیم ، به تدریج شکر و گلاب را به آن مى افزاییم تا شکر کاملا حل شود. سپس قبل از سرد شدن پوره ، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف مى کنیم و با خلال بادام و پسته تزیین مى کنیم.
    این پوره خصوصا به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب براى کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان مى باشد. چنانچه زردآلو خیلى شیرین و رسیده باشد، مى توانیم از مقدار کمترى آب و شکر براى تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را مى توان به محض آماده شدن مصرف نمود و یا مدتى در یخچال گذاشت تا خنک شود.
    مواد لازم برای

    آشپزی

    آکا
    برای
    آشپزی

    آکا

    زردآلوى تازه بدون هسته نیم کیلوگرم
    شکر نصف پیمانه
    گلاب نصف پیمانه
    خلال بادام نصف قاشق غذاخورى
    خلال پسته نصف قاشق غذاخورى
    آب به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و با مقدار کمى آب، بخارپز مى کنیم به نحوى که بافت آن کاملا نرم شود. سپس آن را از صافى رد مى کنیم . در حالى که زردآلو صاف شده را روى شعله کم حرارت مى دهیم ، به تدریج شکر و گلاب را به آن مى افزاییم تا شکر کاملا حل شود. سپس قبل از سرد شدن پوره ، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف مى کنیم و با خلال بادام و پسته تزیین مى کنیم.
    این پوره خصوصا به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب براى کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان مى باشد. چنانچه زردآلو خیلى شیرین و رسیده باشد، مى توانیم از مقدار کمترى آب و شکر براى تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را مى توان به محض آماده شدن مصرف نمود و یا مدتى در یخچال گذاشت تا خنک شود.
     
    kyana از این پست تشکر کرده است.

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.