غذای سنتی کشک بادمجان

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"

qweq-660x330.jpg

موادلازم:

بادمجان: سه عدد
  1. گوجه: دو عدد
  2. سیر: دو حبه
  3. نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری
  4. پیاز: یک عدد متوسط
  5. نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه: به میزان لازم
  6. کشک: نصف فنجان
طرزتهیه:
بادمجان ها رو روی آتش کبابی میکنیم تا پوست روش بسوزد.اونها رو در سینی چیده و پوست ها رو از گوشت بادمجان جدا میکنیم و کمی می کوبیم. ( آنقدری نه که بادمجان به کل بافتش رو از دست بدهد ) سیر رو می کوبیم و همراه با گوجه خرد شده به بادمجانها اضافه میکنیم و روی حرارت می گذاریم.پیاز ها رو به صورت کبریتی خرد میکنیم و با حرارت کم سرخ میکنیم. روی پیازها کمی پودر زعفران می پاشیم که خوشرنگ وطلایی شوند.نعنا رو هم در ظرفی جداگانه با کمی روغن به مدت دو یا سه دقبقه تفت می دیم. بعد از حدود یک ربع زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و کمی از نعنای داغ شده رو اضافه میکنیم.دو سوم کشک رو به بادمجانها اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا آب کشک کشیده بشه.کشک بادمجان را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم.
نکات اضافی
توصیه می کنیم این سه مورد را نیر اضافه کنید اندازه ۱۰۰gr گوشت چرخ کرده که خوب تفت داده شده
  1. ۱۰۰ گرم گردو که خورد شده و کمی تفت داده شده
  2. ۱۰۰ گرم لپه که خوب پخته شه و آسیاب شه و همون اوایل کاربه بادمجون اضافه شود .
  3. لپه یه بافت ترد به کشک بادمجان می دهد
درضمن برای تزئین ازنعنا داغ – سیرداغ و پیازداغ – کمی گردوی خرد شده و گوشت تفت داده شده استفاده کنید
 

hoda.

کاربر تازه وارد
"منجی دوازدهمی"
ما گوجه نمي ريزيم:Wink:
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gole yakh
بالا