******** به ماهی قرمز مستقیما دست نزنید... *********

  • نویسنده موضوع kyana
  • تاریخ شروع

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"






در هنگام تهیه ماهی قرمز سعی کنید ماهی را انتخاب نمایید که سالم باشد تا دچار مشکلات پوستی و آلرژی نشوید.

بابک یکتاپرست متخصص داخلی گفت: سعی کنید ماهی قرمزی را تهیه نمایید که ظاهر و تحرک مناسب داشته باشد و فلس آن ریخته نباشد.

وی افزود: از قرار دادن ماهی قرمز در کنار ماهی های آکواریوم خودداری نماید چرا که این ماهی ها از نظر شرایط نگهداری و شرایط زیستی با هم متفاوت هستند.یکتاپرست تصریح کرد:


کسانی که مشکلات پوستی و یا جراحاتی در سطح پوست دارند از تماس مستقیم با ماهی و یا آب ماهی بپرهیزند زیرا این امر ممکن است موجب انتقال بیماری از ماهی به فرد شود.

وی ادامه داد: حتی افراد عادی هم هنگام تعویض آب ماهی مراقب باشند واز دستکش استفاده نمایند.

وی خاطرنشان کرد: آلودگی بعضی از ماهی ها به باکتری مایکو باکتریوم (سل) تماس آنها با (انسان ممکن است موجب بیماری های پوستی و اگزما شود.

وی در خاتمه گفت: با رعایت مسائل بهداشتی میتوان مانع انتقال بیماری از ماهی ها به انسان شد.



بیتوته
 
بالا