اصول اولیه شمع سازی رو یاد گرفتین
این آموزش ساخت شمع پرتقالی (و فلفلیه)
قالب این شمع می تونه لفاف بسته بندی انواع کیک و بیسکویت باشه
یا قوطی های مخصوص بسته بندی پنیر و شیرکه به اندازه دلخواه برش می دین
برای ساخت شمع تو خالی یکی از قالبا باید کمی کوچکتر باشه
قالب کوچک تر رو داخل قالب بزرگ تر می ذاریم!
ورقه های پرتقال خشک شده (یا فلفل قرمز خشک و یا هر میوه خشک دیگه رو)
بین دولایه قرار می دیم
پارافین مذاب رو به آرومی بین دو لایه می ریزیم
کمی صبر می کنیم (حدود 5 دقیقه و کمی دیگه پارافین می ریزیم و باز صبرو مجددا" ریختن پارافین)
علت این کار نشست پارافین بعد از سرد شدنه!
بعد از اینکه پارافین سرد شد به آرومی قالب رو ازش جدا می کنیم
کف قالب کوچکتر رو با یه برش نوک کارد از پارافین جدا می کنیم
برای داخل این جاشمعی شمعی !هم می شه از وارمر استفاده کرد،
هم شمع های استوانه ای بزرگتر
با سشوار یا اتو مقداری از پارافین روی پرتقال(یا فلفل) رو ذوب کنین
می تونین این شمع رو تو پر بسازین
در این صورت باید داخلش فتیله بذارین که آموزششو قبلا" دیدین.
دلشمغوليهاي يك مادر