آشنایی با روش تهیه پلو با ته چین

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
[h=1][/h]
پنج فنجان برنج را یکی دو ساعت با پنج قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش میکنیم.


[h=2]مواد لازم برای تهیه پلو با ته چین[/h]
برنج پنج فنجانتخم مرغ سه عددماست دو قاشق غذاخوریروغن یک فنجانزعفران یک چهارم قاشق مربا خوری با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ” پلو با ته چین“ خواهیم داشت. یک فنجان روغن (معادل 100 گرم)، یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران
21023618617353651361191184236221244112224123.gif
91173116611614716125117877282222292191128.gif
پنج فنجان برنج (تقریباً معادل 650 گرم)، دو قاشق غذاخوری ماست (معادل 40 گرم)
718619859791961305615224488108421897839.gif
44237190681974825514351371191922302625246.gif
سه عدد تخم مرغ
143157611797820713194472285719414515834.gif
[h=2]طرز تهیه پلو با ته چین[/h]پنج فنجان برنج را یکی دو ساعت با پنج قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش میکنیم.
20130316095923238_6.gif
دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، سه عدد تخم مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم میزنیم. سپس یک و نیم کاسه ماست خوری پلو آبکش شده (یا یک و نیم لیوان پلو آبکش) را با آن مخلوط میکنیم تا مایه ته چین آماده شود.
20130316095923285_7.gif
نصف فنجان روغن ته یک قابلمه متوسط ریخته، آن را داغ میکنیم و مایه ته چین را در آن میریزیم. در قابلمه را میگذاریم تا ته چین کمی بسته شود سپس آن را به هشت تکه برش میزنیم و دوباره در قابلمه را میگذاریم. بعد از آنکه ته چین کمی سرخ شد، روی محل برش قبلی را برش میزنیم و بعد آن را بر میگردانیم. در آخر بقیه برنج آبکش شده را روی آن ریخته و نصف فنجان روغن روی آن میدهیم و برنج را دم میکنیم.
20130316095923332_8.gif
پلو دم کشیده را در ظرف کشیده و روی آن کمی برنج زعفرانی میریزیم و ته چینهای ته قابلمه را دور برنج میچینیم تا آماده پذیرایی شود.
20130316095923363_9.gif
[h=2][/h][h=2]نوش جان[/h]
20130316095922910_10.gif
تبیان
 

abshar

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"


عالی بود !
من اشکال کارم رو فهمیدم ! یکی از مراحل رو انجام نمیدادم بدک نمیشد اما فکر میکنم اینطوری بهتر میشه !

متشکرم خانم :53:
 
بالا