آشنایی با روش تهیه پلو ذرت

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
[h=1][/h]
پلو را می توان با کمی برنج زعفرانی و مایه ذرت باقیمانده، تزئین کنیم.


[h=2]مواد لازم برای تهیه پلو ذرت:[/h]
برنج دو کاسه ماست خوریکنسرو ذرت یک کاسه ماست خوریسینه مرغ یک کاسه ماست خوری سر پرپیاز دو عددزعفران یک دوم قاشق چای خوریروغن نصف فنجاننمک به مقدار لازم با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک دیس متوسط از ”پلو ذرت“ خواهیم داشت. نمک به میزان لازم، نصف فنجان روغن (حدود 50 گرم) یا پنج قاشق غذاخوری
250147915725432178602096393129171119662.gif
11857107422015515813347241921756899178148.gif
دو کاسه ماست خوری برنج (معادل 400 گرم)،یک جفت سینه کامل مرغ (معادل 300 گرم برای تهیه یک کاسه ماست خوری سرپر سینه مرغ تکه شده)
19417258175728722324219917217364163974668.gif
321021146128204209411995910220111308275.gif
دو عدد پیاز(حدود 200 گرم)، یک قوطی نیم کیلویی کنسرو ذرت (معادل یک کاسه ماست خوری) حدود 250 گرم کنسرو ذرت آبکش شده
2314719410577178142133251959319715221689141.gif
56491472271371341111442021418716215434170182.gif
یک چهارم قاشق چای خوری زعفران آسیاب شده
579422115090835930918913610213318127227.gif
[h=2]طرز تهیه پلو ذرت[/h]سینه مرغ را شسته، خرد میکنیم و با کمی نمک و فلفل و دو عدد پیاز خرد شده، مخلوط کرده، دو ساعت کنار میگذاریم. زعفران آسیاب شده را با کمی آب جوش روی کتری در حال جوش دم میکنیم.
20130217094656637_7.gif
پیازها را از سینه مرغ جدا کرده، سینه مرغ را با نصف فنجان روغن و زعفران دم کرده، نیم ساعت با شعله کم میپزیم.
20130217094656683_8.gif
یک کاسه کنسرو ذرت را اضافه کرده، تفت میدهیم تا مایه ذرت و مرغ آماده شود.
20130217094656746_9.gif
برنج را آبکش کرده، با مایه ذرت و مرغ مخلوط کرده، آن را دم میکنیم. کمی از مایه ذرت و مرغ را برای تزئین کنار میگذاریم.
20130217094655418_10.gif
پلو آماده پذیرایی میباشد با کمی برنج زعفرانی و مایه ذرت باقیمانده، آن را تزئین میکنیم.
20130217094655465_11.gif
[h=2]نوش جان[/h]
20130217094655528_12.gif
تبیان
 
بالا