عدس پلو

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
دو فنجان عدس را با کمی نمک، 3 لیوان آب و دو قاشق غذاخوری روغن، حدود یک ساعت میپزیم تا عدس نیمپز شود و آب آن نیز تبخیر شود.
...............................................................................................................................................................
مواد لازم برای عدسپلو با گوشت قلقلی:

17312319226191001236923639250791272331838.jpg

گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوریعدس دو فنجاننمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازمزعفران یک چهارم قاشق چایخوریروغن یک فنجانکشمش یک فنجانپیاز یک عددبرنج سه فنجان
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ از ” عدس پلو با گوشت قلقلی“ خواهیم داشت.
...................................................................................................................


662828553139106169182491581421171915872.gif
60390250672262704418964192223124206146.gif

یک عدد پیاز متوسط، حدود 100 گرم. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
7411532133388101152184756222023221218893.gif
214150836760129521362330951741221071244.gif

یک چهارم قاشق چایخوری زعفران. یک فنجان روغن، معادل 100 گرم.
101200239113197781071562464301525516459164.jpg
1198328621442291491931812212551974914644208.gif

یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، معادل 250 گرم. دو فنجان عدس، معادل 250 گرم.
429013520369225137171150013020524213221271.gif
24601617825841052420208516211072410.gif

یک فنجان کشمش پلویی، معادل 100 گرم. سه فنجان برنج، معادل 400 گرم.


...................................................................................................................
طرز تهیه عدسپلو با گوشت قلقلی:

دو فنجان عدس را با کمی نمک، 3 لیوان آب و دو قاشق غذاخوری روغن حدود یک ساعت میپزیم تا عدس نیم پز شود و آب آن نیز
تبخیر شود.
20131222152822307_1.gif

یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده را با یک پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک، ورز میدهیم و آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم. سپس آنها را در یک فنجان روغن سرخ میکنیم.
20131222152822322_2.gif

روغن باقیمانده را برای تهیه عدسپلو از صافی رد میکنیم.
20131222152822354_3.gif

سه فنجان برنج را بعد از شستن، با سه قاشق غذاخوری نمک، حدود یک الی سه ساعت خیس میکنیم سپس آن را در آب جوش ریخته و آبکش میکنیم.
20131222152822369_4.gif

برنج آبکش و عدس نیم پز را با هم مخلوط کرده، در قابلمه میریزیم و روی شعله میگذاریم. بعد از 5 دقیقه نصف روغن صاف شده را با یک فنجان آب مخلوط کرده، روی برنج میریزیم و آن را دم میکنیم.
20131222152822400_5.gif

یک فنجان کشمش را پاک کرده، میشوییم. یک قاشق روغن در یک قابلمه کوچک ریخته، کشمشها را اضافه میکنیم. در قابلمه را میگذاریم و آن را روی شعله میگذاریم تا کشمشها تفت داده شود.
20131222152822416_6.gif

عدسپلو پخته شده را در یک دیس بزرگ میکشیم. کمی از عدسپلو را زعفرانی میکنیم و با آن روی برنج را به صوری یک گل تزئین میکنیم.
20131222152822463_7.gif

گوشتهای قلقلی و کشمش تفتداده شده را اضافه میکنیم تا تزئین عدسپلو با گوشتهای قلقلی کامل شود.
20131222152822510_8.gif

کالری موجود در عدسپلو با گوشت قلقلی

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری عدسپلو حدود 30 کیلوکالری میباشد.مقدار کالری موجود در کل غذا حدود 4200 کیلوکالری میباشد.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


 
بالا