برای تزئین سفره ،سالاد و کنار خوراک های مختلف گل رزهای خیارشوری
و خیاری کاربردای خوبی دارن،امتحان کنین!!
خیارشور رو با پوست کن ورقه کنین
یه ورقه رو بردارین و مث شکل لوله ش کنین
ورقه ی دوم رو بعد از هر یه سانت پیچیدن به دور وقه ی اول وارونه کنین
این حاصل پیچیدناست!
با یه خلال دندون قسمت انتهائیش رو محکم کنین
برای ساختن برگ هم یه برش اریب به انتهای یه خیارشور متوسط بدین
برای خیار همین مراحل دقیقا" و موبه مو انجام می شه!!
فقط قبلش خیار ورقه شده رو یه نیم ساعتی توی آب نمک بذارین
تا کمی انعطاف پذیر بشه.
وبلاگ دلمشغولي هاي يك مادر