********* نكاتی برای پخت کباب کوبیده **********

شروع موضوع توسط kyana ‏05/10/2013 در انجمن خانه داری

  1.  
    kyana

    kyana کاربر ویژه "بازنشسته"

    تاریخ عضویت:
    ‏06/01/2013
    ارسال ها:
    4,747
    تشکر شده:
    28,062
    تشکر کرده:
    16,540
    امتیاز:
    168
    شغل :
    .............
    محل سکونت:
    ............

    تحصیلات:
    کارشناسی
    نحوه آشنایی با انجمن:
    معرفی دوستان
    جنسیت:
    دختر خانم
    [​IMG]

    1- گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد.



    2- از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( 4 یا 5 بار ) - بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند.

    3- می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .



    4- بعد از این كار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.


    5- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.


    6- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت 3 ساعت ) و روی اون یك دستمال بیندازید.


    7- بعد دستتان رو كمی خیس كنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.



    8- برای یك كیلو گوشت ، 3 عدد پیاز رنده شده كافی است.

    9- در هنگام به سیخ كشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد، یك کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید.



    10- بهترین حالت پخت كباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.

    11- روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یك کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.



    12- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.

    13- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.

    14- می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه كنید که باعث ترد شدن کباب می شود.

    15- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.




    [​IMG]
    منبع : sooran.com



     
    گمنام, محبوب, nazanin و 5 کاربر دیگر از این پست تشکر کرده اند.
موضوع های مشابه: ********* نكاتی
انجمن عنوان تاریخ
خانه داری *********** 16 کاربرد اعجاب انگیز خلال دندان*********** ‏02/12/2013
خانه داری *********** آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟ *********** ‏23/10/2013
خانه داری ********** چگونه صفحه نمایشگرهای lcd, led, plasma را تمیز کنیم؟ *********** ‏06/09/2013

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.