✿ ✿ ترشی تخم مرغ ✿ ✿

  • نویسنده موضوع *Man*
  • تاریخ شروع

*Man*

کاربر فعال
"بازنشسته"







این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذاها برای ترشی خورها بیشتر مناسب است.



تا حالا ترشی تخم مرغ خورده اید؟ شاید هم اولین بار است که حتی اسمش را می شنوید.
به هر صورتی که هست، این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذاها برای ترشی خورها بیشتر مناسب است.


مواد لازم

تخم مرغ آب پز : ۱۲ عدد
آب لبو : ۱ پیمانه
سرکه : ۱ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
نمک : به مقدار دلخواه

طرز تهیه

در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید.
ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.
در یک ظرف شیشه ای دردار مثل آنها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه میدارند، تخم مرغ های از پیش آبپز شده و پوست گرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید.
سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغ ها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید.
اگر دهانه شیشه تنگ است میتوانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغ ها از قیف استفاده کنید.
در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمتها نفوذ کند.
ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.

ترشی تخم مرغ شما آماده است و میتوانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعدههای غذایی ناهار یا شام استفاده کنید




 

montazer

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
با دیدن ترشی تخم مرغ فک کردم باید اسمشو بزارن آچار فرانسه

300px-Englaender.jpg
220px-Adjustablewrenches.jpg




آچار فرانسه نوعی آچار با اندازهٔ دهانهٔ متغیر است که به مهرهها و یا پیچهای شش گوش و یا چهارگوش میخورد. این آچار دارای دو فک ثابت و متحرک میباشد که فک متحرک آن با چرخاندن یک پیچ، به فک ثابت نزدیک و دور شده و در نتیجه قابلیت تطبیق با مهرههای مختلف را پیدا میکند.
ارتباطش با تخم مرع
از اونجاییی که این آچار هر جا باشه کاربرد داره تحم مرغ هم.......
تازه از اون جالب انگیزناکتر میدونین چیه؟
اینه که به تحم اردک هم بعضیا میگن تخم مرغ اردک:D
 
بالا