************ طرز تهیه کمپوت انجیر *************

  • نویسنده موضوع kyana
  • تاریخ شروع

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"




مواد لازم :


لیمو ترش متوسط
۱عدد
گلابیک چهارم پیمانه
آب یک ونیم پیمانه
عسلنصف پیمانه
ساقه دارچین۲ عدد
وانیلنصف قاشق چایخوری
انجیر تازه متوسطنیم کیلو
گلابی سفت متوسط۲ عدد



طرز تهیه:
۱ - با استفاده از یک چاقوی پوست کن ، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقه های پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید.



۲ - گلابی ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید . سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوه ها نرم و پخته شوند. ساقه های دارچین را دور انداخته و میوه های پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید . در صورت تمایل می توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید .

بیتوته
 
بالا