در رستوران نوشابه سفارش ندهید!

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی است که فقط در صورتی قابل استفاده است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه باشد و خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود.


باشگاه خبرنگاران: مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد نوشابه و دوغ های باز سبب ورود باکتری و ویروس های خطرناکی به بدن می شوند.



بسیاری از رستوران ها با هدف تبلیغ با درست کردن دوغ های محلی تلاش می کنند تا مشتری بیشتری جذب کنند و در آمد بیشتری و از ادویه های گوناگون در ساخت آن ها استفاده می کنند.



بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی است که فقط در صورتی قابل استفاده است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه باشد و خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا در این صورت فقط حاوی قند است و مستقیما وارد کلسیم می شود و آن را تخریب می کند.


مطالعات نشان می دهد زیاده روی در مصرف دوغ های باز و غیر بهداشتی سبب تداخل عملکرد باکتری های معده و روده می شود و باعث مرگ زود رس نیز خواهد شد.

بی باک
 
بالا