سلام وقت بخیر
خیلی خوشحالم که انجمن مذهبی پیدا کردم که بتونم توش فعالیت داشته باشم.
خب بریم سراغ دستور خوشمزه
برای پنج نفر
برنج ۲ پیمانه
که بهتره نیم دانه و معطر باشه
من برنج نیم دانه نداشتم ولی معطر بود
آب باید ۶ ، ۵ برابر باشه
۱۲ پیمانه
شکر که سلیقه ایه
من ۲ پیمانه ریختم (من کم شیرین دوست دارم)
زعفران دم کرده نصف یا یک چهارم پیمانه
گلاب یک پیمانه
خلال بادوم نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
پودر گل محمدی و پودر هل به دلخواه
تکنیک های شله زرد نذری اعلا:
خوب اگر این نکات رعایت کنی بهترین شعله زرد دنیا و داری:
برنج و حتما ٢۴ ساعت قبل با کمی نمک خیس کن. به ازای هر مقدار برنجی که داری ۵ برابرش آب برای پختن و ٢ تا ٢/۵ برابر شکر.(من یه پیمونه برنج استفاده کردم) مقدار زعفران هرچقدر بیشتر بهتر،گلاب و عرق هر کدوم نصف استکان. شکر حتما بعد پخت کامل و باز شدن برنج اضافه کن. راستی منبع این نکات ارزشمند سایت آشپزی آپ کوک است. برای سنجش غلظت شله زرد میتونی بعد نیم ساعت از اضافه کردن شکر و حل شدنش مقداری از شعله زرد بزاری داخل یخچال تاسرد بشه اگر دیدی شل نیست دیگه میتونی زعفران و گلاب و ... اضافه کنی!! بادام حتما با گلاب خیس کن! کره فوت کوزه گری شعله زرده پس یادت نره راستی کف روی برنج موقع پخت حتما بگیر
خیلی خوشحالم که انجمن مذهبی پیدا کردم که بتونم توش فعالیت داشته باشم.
خب بریم سراغ دستور خوشمزه
برای پنج نفر
برنج ۲ پیمانه
که بهتره نیم دانه و معطر باشه
من برنج نیم دانه نداشتم ولی معطر بود
آب باید ۶ ، ۵ برابر باشه
۱۲ پیمانه
شکر که سلیقه ایه
من ۲ پیمانه ریختم (من کم شیرین دوست دارم)
زعفران دم کرده نصف یا یک چهارم پیمانه
گلاب یک پیمانه
خلال بادوم نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
پودر گل محمدی و پودر هل به دلخواه
تکنیک های شله زرد نذری اعلا:
خوب اگر این نکات رعایت کنی بهترین شعله زرد دنیا و داری:
برنج و حتما ٢۴ ساعت قبل با کمی نمک خیس کن. به ازای هر مقدار برنجی که داری ۵ برابرش آب برای پختن و ٢ تا ٢/۵ برابر شکر.(من یه پیمونه برنج استفاده کردم) مقدار زعفران هرچقدر بیشتر بهتر،گلاب و عرق هر کدوم نصف استکان. شکر حتما بعد پخت کامل و باز شدن برنج اضافه کن. راستی منبع این نکات ارزشمند سایت آشپزی آپ کوک است. برای سنجش غلظت شله زرد میتونی بعد نیم ساعت از اضافه کردن شکر و حل شدنش مقداری از شعله زرد بزاری داخل یخچال تاسرد بشه اگر دیدی شل نیست دیگه میتونی زعفران و گلاب و ... اضافه کنی!! بادام حتما با گلاب خیس کن! کره فوت کوزه گری شعله زرده پس یادت نره راستی کف روی برنج موقع پخت حتما بگیر