روش جالب برای تشخیص عسل طبیعی (+عکس)

!Erf@n!

کاربر با تجربه
"بازنشسته"
روش های زیادی که در حقیقت به افسانه شباهت داره در این باره شنیده می شود منلا می گویند اگر عسل شکرک بزنه تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر در ظرف بریزیم نباید رشته اش قطع شود اما باید بگویم هیچ کدام از این روش ها برای تشخیض عسل اصل جواب نمی دهد !

یک روش مطمئن برای شناخت عسل خوب این است که آن را داخل یک لیوان اب سرد بریزید ..

اگر قطره های عسل حل نشدند و ته لیوان ته نشین شدند عسل اصل است اما اگر عسل در اب حل و ذرات ان به صورت رشته هایی در اب ناپدید شدند تقلبی است.






منبع:
khabarfarsi.com/ext/8069767
 

~(neda)~

کاربر فعال
"بازنشسته"
:D
چون خانوادگی عسل خور حرفه ای هستیم چندتا موردم من بگم
1- عسل رو با قاشق چوبی تست کنید باید به صورت یه رشته نازک و مداوم جریان داشته باشه
2- درب عسل بعد از باز شدن بوی شهد بده
3- بعد از خوردن عسل طبیعی نباید معده ترش کنه
4- رنگ عسل در محیط باز و یخچال ثابت بمونه گرچه عسل رو در یخچال نباید نگهداری کرد
 
بالا